Levenhuk DTX RC1 távirányítható mikroszkóp

  • 75 990Ft

Kívánságlistára

Összehasonlítás

Nettó ár: 75 990Ft

Elérhető:Raktáron

Gyártó: Levenhuk

Cikkszám:76821

Levenhuk DTX RC1 távirányítható mikroszkóp
Nagyítás: 3–220 (digitális), 3–55 (optikai)

A Levenhuk DTX RC1 távirányítható mikroszkópja egy modern, optikai-digitális eszköz, mely nélkülözhetetlen az ékszerekkel, óraszerkezetekkel, elektronikus áramköri lapokkal, illetve az egyéb apró és összetett tárgyakkal végzett munka során. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a mikroszkóp fő funkciói jókora távolságból is használhatók. Ez a prezentációk és csoportos kutatások során különösen praktikus.

Színes LCD-képernyő, nagy felbontású fotók és videók
A klasszikus szemlencsék helyett a mikroszkóp 4,3 hüvelykes, színes LCD-képernyőt kapott. Az rögzíti és valós időben megjeleníti az objektíven keresztül megfigyelt képet. Szükség esetén a kép számítógép képernyőjén is kijelezhető. Ehhez csatlakoztassa a mikroszkópot a számítógéphez a mellékelt USB-kábel segítségével. A minták tanulmányozásához használhat optikai vagy digitális nagyítást is. A teljes nagyítási tartomány a 3–220-szoros érték között mozog. A mikroszkóp továbbá alkalmas nagy felbontású képek rögzítésére és Full HD minőségű videók felvételére is (ehhez memóriakártya szükséges, mely nem képezi a csomag részét).

Világítási rendszer rugalmas tartóelemeken
A világítási rendszer nem a megszokott sémát követi. Több LED-et helyeztünk el az objektív belsejében – ez a szabványos felső világítás a visszavert fényben történő megfigyelésekhez. Van továbbá két darab rugalmas tartón található LED-spotlámpa, melyeket különböző szögbe állítva pontosabban megvilágíthatja a munkaterületet. A világítás fényereje állítható.

Fotók és videók rögzítése a vezeték nélküli távirányító használatával
Az összes vezérlőelem közvetlenül az LCD-képernyő alatt helyezkedik el, de néhány funkció a távirányítókon is elérhető. Tulajdonképpen kettő távirányító van: az egyik vezetékes, míg a másik vezeték nélküli. A vezetékes távirányító kapcsolója való a világítás vezérléséhez. Az a tápkábelen helyezkedik el. Használatával be- és kikapcsolhatja a mikroszkópot, és állíthat a fényerősségen. A vezeték nélküli távirányítóval állíthat a nagyításon, valamint képeket és videókat rögzíthet. Segítségével könnyebben készíthet jó minőségű felvételeket, hiszen elkerülhető, hogy a mikroszkóp legenyhébb megérintésével módosítsa a beállításokat, és a kép vagy videó homályos legyen.

Jellemzők:
Optikai és digitális nagyítás
4,3 hüvelykes, színes LCD-képernyő
Képek és videók rögzítésének lehetősége jó minőségben
Csatlakoztatható számítógéphez, így a kép a számítógép képernyőjén is megtekinthető
Rugalmas tartókon lévő LED-spotlámpák és beépített felső világítás
Távolról irányítható a vezeték nélküli távirányító használatával

A készlet tartalma:
Mikroszkóp LCD-képernyővel
Infravörös távirányító
UV-szűrő
Tápkábel kapcsolóval és fényerősség-állító gombbal
USB-kábel
Hálózati adapter
CR2025 típusú elem
3M (kétoldalú) ragasztó
Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Heti Ajánlatunk