Levenhuk DTX RC4 távirányítható mikroszkóp

  • 239 990Ft

Kívánságlistára

Összehasonlítás

Nettó ár: 239 990Ft

Elérhető:Raktáron

Gyártó: Levenhuk

Cikkszám:76824

Levenhuk DTX RC4 távirányítható mikroszkóp
Nagyítás: 5–270 (digitális), 5–40 (optikai)

A Levenhuk DTX RC4 távirányítható mikroszkópja segítségével mintákat tanulmányozhat nagyítás alatt, valamint képeket és videókat rögzíthet a kutatásról. A minőség pedig valóban lenyűgöző: a beépített érzékelő révén Ultra HD felbontásban készíthet képeket és videókat! Ilyen optikai és digitális tulajdonságokkal a megfigyelt objektumok összes részletét rögzítheti, és a lehető legnagyobb részletességgel tanulmányozhatja. A mikroszkóp kitűnő segítséget jelent az elektronikai berendezések javítása, az ékszerek felbecslése és a geológiai minták tanulmányozása során.

Nagy, forgatható LCD-képernyő
A beépített képernyő 7 hüvelykes átlóval rendelkezik. Az objektívből érkező kép színesen, kontrasztosan és tisztán kivehetően jelenik meg. A képernyő kis szögben dönthető a kényelmes használat érdekében. A teljes nagyítás az 5-szörös és a 270-szeres érték között módosítható, és a nagyítás optikai része az 5–40-szeres érték között mozog. A kép külső képernyőn is megjeleníthető a HDMI porton keresztüli csatlakoztatással.

Ultranagy felbontású képek és videók
A Levenhuk DTX RC4 mikroszkópja segítségével elmentheti digitális formátumban a kutatást. A felvételek minősége rendkívüli: képeket 5600x4200 pixeles felbontásban, videókat pedig nemcsak Full HD, hanem Ultra HD minőségben is készíthet. A videó felbontása alapján a képkockasebesség 24 és 120 közötti másodpercenkénti képkockának felel meg. A képek és videók memóriakártyára kerülnek rögzítésre (nem része a csomagnak).

Világítási rendszer rugalmas tartóelemeken
A világítás két LED spotlámpából áll, melyek fényereje állítható. Rugalmas tartókra vannak rögzítve, melyek segítségével a fény a lehető legpontosabban közvetlenül az objektumra irányítható. A spotlámpák a tápkábelen található kis kapcsolóval vezérelhetők (fényerő-szabályozás, be- és kikapcsolás).

Multifunkciós távirányító
Végezetül pedig vessünk egy pillantást a vezeték nélküli távirányítóra. Számos funkcióhoz hozzáférést biztosít: segítségével távolról állíthatja a világítást és a nagyítást, valamint képeket és videókat is rögzíthet. A távirányító különösen hasznos prezentációk vagy csoportos kutatás során.

Jellemzők:
Optikai és digitális nagyítás
Nagy, 7 hüvelykes, színes LCD-képernyő
A képernyő bármilyen szögben dönthető a kényelmes használat érdekében
Kiváló kép- és videóminőség
Az objektívből érkező kép megjeleníthető külső monitoron vagy TV képernyőjén
Rugalmas tartókra rögzített LED-spotlámpák
Multifunkciós távirányító, mely praktikus prezentációk tartásához

A készlet tartalma:
LCD-kijelző
Állvány
Talp csíptetőkkel
Rugalmas tartókra rögzített spotlámpák
Infravörös távirányító
UV-szűrő
Tápkábel kapcsolóval és fényerősség-állító gombbal
HDMI-kábel
Hálózati adapter
Eszközök és rögzítőelemek
Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Heti Ajánlatunk