Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

 • 99 990Ft

Kívánságlistára

Összehasonlítás

Nettó ár: 99 990Ft

Elérhető:Raktáron

 •   Házhozállítás: 1-3 munkanapon belül 

 • Garancia: Élettartamra szóló garancia
 • Gyártó: Levenhuk

  Cikkszám:72817

  Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

  Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső
  Széles látószögű, tetőélprizmás kétszemes távcső extra alacsony szórású optikai elemekkel. Öt részes szemlencse. Nagyítás: 8x. Objektívlencse átmérője: 32 mm

  A Levenhuk Monaco ED 8x32 nyílt felületen végzett professzionális megfigyelésekre kialakított, kompakt kétszemes távcső.

  A kétszemes távcső kompakt és könnyű tetőélprizmával készült. Ennek köszönhetően a Levenhuk Monaco ED 8x32 kompaktabb kivitelű a hagyományos Porro-prizmás kétszemes távcsöveknél, mégis ugyanolyan – vagy akár jobb – minőségű képet biztosít. Minden optikai elem speciális, extra alacsony szórású ED üvegből készült, amely kizárja az optikai torzítás lehetőségét, ezáltal éles, kontrasztos és részletgazdag képet biztosít. A többrétegű bevonat kizárja a vakító fény (belső fény visszatükröződésének) lehetőségét, és még csekély világítás mellett (alkonyat, alacsonyan fekvő felhőtakaró, napfelkelte előtti órák) is növeli a kép fényerejét. A szemlencse öt részből áll. Ennek speciális kia lakítása lehetővé teszi, hogy jobb minőségű képpel élvezhesse a megfigyeléseket. A Levenhuk Monaco 8x32 természetes színekben, éles, kontúros képben jeleníti meg az objektumot optikai torzítás nélkül!

  Az optikai elemek tartós műanyag vázat kaptak, amely ellenáll a véletlen ütődéseknek, alacsonyról történő talajra esésnek, esőnek, hónak, pornak és más olyan nehézségeknek, amelyek egy kempingtúra vagy utazás során előfordulhat. A hermetikusan záródó kialakítás még akkor is védi a kétszemes távcsövet, ha az 1,5 méter mélységig, maximum három percig víz alá kerül. A Levenhuk Monaco ED 8x32 megakadályozza a lencse bepárásodását. A kétszemes távcső nitrogénnel van töltve; ez az ártalmatlan, színtelen és szagtalan gáz hirtelen hőmérséklet-változások esetén megakadályozza a lencse bepárásodását. A kétszemes távcső csúszásmentes bevonata biztonságos fogást biztosít.

  Mint minden prémium kategóriás kétszemes távcső, a Levenhuk Monaco ED 8x32 is gyorsan igazítható az egyéni igényekhez. A jobb szemlencse dioptria-beál lítási, pupillatávolság-beállítási és egyenletes fókuszállítási funkcióval bír. A hosszú szemtávolságnak köszönhetően a Levenhuk Monaco ED 8x32 egyaránt rendkívül hasznos szemüvegviselés mellett vagy anélkül végzett megfigyelésekhez. Mi több, a kétszemes távcső háromlábú állványra is illeszthető (külön kapható tartozék).

  A készlet tartalma:
  Kétszemes távcső
  Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  Nyakpánt (45 mm széles)
  Merev cipzáros tok
  Törlőkendő
  Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

  Műszaki paraméterek:
  Típus: tetőélprizma, fáziskorrekciós bevonatú fedél
  Optikai bevonat: teljesen és több rétegben bevonatolt, dielektromos
  Optikai elemek anyaga: ED üveg
  Szemlencsék: 5 alkotóelem 3 csoportban
  A szemlencse átmérője, mm: 28
  Objektívlencsék: 4 alkotóelem 3 csoportban
  Nagyítás foka, x: 8
  Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm: 32
  Kilépő pupilla átmérője, mm: 4
  Szemtávolság, mm: 18
  Szürkületi érték: 16
  Látómező, m/1000 m: 138
  Közelfókusz, m: 2
  Szemlencse dioptria-beállítás, dioptria: ±3
  Pupillatávolság, mm: 56-74
  Élességállítás: központi
  Látómező, °: 7,9
  Szemkagylók: tekerhető
  Vázban található töltőanyag: nitrogén
  Vízálló: igen, a készülék maximum 1,5 méter mélységig, legfeljebb 3 percig vízbe mártható
  Váz anyaga: műanyag
  Relatív fényesség: 16
  Háromlábú állványhoz csatlakoztatható: 1/4"
  Rendeltetés: turisztikai
  Méret: kompakt

  Extrák
  Garancia lifetime

  Heti Ajánlatunk