Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure / Azúr mikroszkóp

 • 37 990Ft

Kívánságlistára

Összehasonlítás

Nettó ár: 37 990Ft

Elérhető:Raktáron

 • Garancia: Élettartamra szóló garancia
 •   Házhozállítás: 1-3 munkanapon belül 

 • Gyártó: Levenhuk

  Cikkszám:70231

  Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure / Azúr mikroszkóp

  Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure / Azur mikroszkop
  Kivalo minosegu, megbizhato mikroszkop iskolai es egyetemi hallgatoknak. Nagyitas: 64–640x

  A stilusos es modern Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure / Azur mikroszkop nem hagyja hidegen! A mikroszkop csodalatos valasztas iskolas gyerekeknek, orvostanhallgatoknak vagy laboratoriumban dolgozoknak. A vilagos szinenek koszonhetoen a mikroszkop igen szokatlan es vonzo. Termeszetesen sok mas egyeb elonye is van ennek a mikroszkopnak: minosegi, tobbretegu bevonattal ellatott optikai elemek, szeles tartomanyban allithato nagyitas, sokoldalu vilagitas, kenyelmes es megbizhato kialakitas es tartos fem vaz. A csomag mindent tartalmaz, amire az elso onallo kiserletekhez szukseg van.

  A lencsek minosegi optikai uvegbol keszultek nagy fenyatereszto kepesseggel. A lencsek tobb retegben tukrozodesmentes bevonattal vannak ellatva – igy a kepek mindig elesek, tisztak es kontrasztosak lesznek. A harom objektivlencse szeles nagyitasi tartomanyban allithato – 64x es 640x kozott. A nagyitas valtoztatasahoz egyszeruen forgassa el a revolverfejet. A 40x nagyitasu objektivlencse rugos szerkezetu. Ha esetleg veletlenul tulsagosan leengedne a lencseket, es hozzaerne a fedolemezhez, akkor az objektivlencse visszahuzodik es ezaltal a serules megakadalyozhato.

  A Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure / Azur mikroszkop ket fenyes LED-lampaval van felszerelve. Hasznalja az also lampat atlatszo mintak (vekony novenyszeletek, akvariumviz) vizsgalatahoz, es a felso lampat pedig akkor kapcsolja be, ha nem atlatszo mintakat (ermeket, kavicsokat, papirt) szeretne tanulmanyozni. A mikroszkop hasznalhato felig atlatszo targyak megfigyelesehez is (ilyenkor a felso es also vilagitast is be kell kapcsolni). A fenyero szintje allithato.

  A tartos fem vaznak koszonhetoen a mikroszkop ellenall az intenziv hasznalatnak is, igy hasznalhato iskolakban, foiskolakon es laboratoriumokban. A maximalis kenyelem erdekeben a mikroszkop feje 45°ban dontheto. 360°-ban forgathato is, ezert nagyon kenyelmesen hasznalhato csoportos vizsgalat eseten – csak el kell forgatni a fejreszt a kivant iranyba anelkul, hogy a teljes eszkozt kellene megmozditani.

  A mikroszkop olyan helyen is hasznalhato, ahol nincs halozati tapellatas, igy akar kulteren is – mukodtetheto halozati aramrol, vagy elemmel is.

  A keszlet tartalma:
  Mikroszkop, objektivek 4x, 10x, 40x, WF16x szemlencse, targyasztal csiptetokkel, diafragma lemez, kondenzor, beepitett felso es also LED vilagitas, halozati adapter, 3 db AA elem, Levenhuk K50 kiserletezo keszlet, hasznalati utmutato es elettartam garancia

  Levenhuk K50 kiserletezo keszlet tartalma:
  Hasznalati utmutato, csipeszek, rakkelteto, metszogep, 4 flakon (elesztovel, szurokkal, tengeri soval, sorakkal), 5 hasznalatra kesz minta, 5 ures lemez, pipetta, porvedo

  Muszaki parameterek
  Tipus: vegyes/optikai, biologiai mikroszkop
  Fej tipusa: monokularis
  Optikai anyagok: optikai uveg
  Fej: 360°-ban forgathato
  Fej dolesszoge: 45°
  Nagyitas foka, x: 64–640
  Szemlencsecso atmeroje, mm: 23,2
  Szemlencsek: WF16x
  Objektivek: 4х, 10х, 40хs (rugos szerkezettel)
  Revolverfej: 3 objektiv
  Targyasztal, mm: 90x90, csiptetokkel
  Targyasztal mozgatasi tartomany, fokuszalasi szerkezettel, mm: 0–8 fuggoleges
  Kondenzor: NA 0,65
  Diafragma: diafragmalemez (6 rekesznyilassal)
  Fokusz: durva
  Vaz anyaga: fem
  Megvilagitas: LED-lampa
  Fenyerosseg-beallitas: igen
  Tapellatas: 220V/50Hz / 3 db AA elem
  Fenyforras tipusa: 3*3,2V-os LED (felso es also megvilagitas)
  Rendeltetes: Altalanos hasznalatra tervezett termek. A termeket 3 evnel idosebb gyermekek mar hasznalhatjak.
  Hasznalat: iskolai kutatas/egyetem
  Fenyforras elhelyezkedese: vegyes
  Vizsgalati modszer: vilagos latoter
  Kiserletezo keszlet a csomag tartozeka: igen

  Extrák
  Garancia lifetime