Ne maradj le: NEOWISE üstökös!
 
Levenhuk Rainbow távcsövek

Levenhuk Rainbow távcsövek

Levenhuk szivárvány távcsövek


A Rainbow sorozat hét nagyon színes, olcsó, kompakt távcsőből áll.

Az optikai tulajdonságok között szerepel a BaK-4 tetőprizmák és a többrétegű optika használata.

A váz teljesen le van zárva és nitrogéngázzal van megtöltve, így víz- és ködálló. Szemvédőket is tartalmaznak, ami ilyen áron meglehetősen ritka.

A legfontosabb tulajdonságuk talán a kettős csuklópánt kialakítása, amelyek behajthatóak, ha nem használjuk, így ezek valódi zsebtávcsövek.

Mint minden más Levenhuk távcső, a Rainbow is élettartam-garanciával, tisztítókendővel, nyakpánttal és hordtáskával rendelkezik.


Elérhető modellek:

A Rainbow sorozatban jelenleg 7 színben választható. 

Kapcsolódó Termékek

Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő kétszemes távcső
22 990Ft Nettó:22 990Ft

Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő kétszemes távcsőTetőélprizmás. Nagyítás: 8x. Objektívlencsék átmérője: 25 mmLátványos megjelenés, nagyszerű optika, sokféle képesség – ez a vadonatúj Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő távcső. Fekete, selymesen sima test, lenyűgöző tapintás – ezt a távcsövet nem akarod majd elengedni. A Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő a legújabb optikai technológia alkalmazásával készült, ezért a távcső tiszta, erősen körvonalazott és éles képet alkot. A Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő felülmúlja a legmerészebb elvárásaidat is. A tetőélprizmás távcső-kialakításnak köszönhetően a távcső rendkívül kompakt méretű lett. Az optika a legmagasabb minőségű, többrétegű bevonattal ellátott BaK-4 üvegből készült, ezért a kristálytiszta képek lenyűgözően éles részletekkel és gazdag, életszerű színekkel párosulnak. A Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő távcső minden egy részlete úgy lett kialakítva, hogy a legkényelmesebb megfigyelést biztosítsa. A távcső könnyen alkalmazkodik hozzád. A kényelmes, tekerhető szemkagylóval beállíthatod a tökéletes távolságot a szemed és a lencse között; a modell dioptriaállítást is lehetővé tesz. A Levenhuk Rainbow 8x25 Fekete Nyakkendő távcső hermetikusan zárt, nitrogénnel töltött burkolattal rendelkezik, ezért nem kell félned a párától vagy a párásodástól, készen áll a kalandokra! A készlet a következőket tartalmazza: Kétszemes távcső Nyakpánt Törlőkendő Táska Használati útmutató és élettartam garancia Műszaki paraméterekNagyítás foka, x: 8Típus: tetőélprizmásSzemlencsék: 7 alkotóelem 3 csoportbanOptikai anyagok: BaK-4 üvegOptikai bevonat: többrétegűObjektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm: 25Kilépő pupilla átmérője, mm: 3,1Szemtávolság, mm: 10,1Szürkületi érték: 14,1Relatív fényesség: 9,8Látómező, °: 7,6Látómező, m/1000 m: 133Közelfókusz, m: 5Szemlencse dioptriabeállítás, dioptria: ±5Pupillatávolság (PD), mm: 40–76Fókuszálás: központiSzemkagylók: tekerhető Váz töltőanyaga: nitrogén Vízálló: igen Használat: turista, gyermekek oktatása Tartózsák/táska a csomag tartozéka: igenÁllvánnyal is használható: igenNedvességálló: igenMéretek, mm: 100x65x45Tömeg, kg: 0,28..

Kosárba